Termék kiválasztása

Az alábbi linkre kattintva jut el a Rotinger féktárcsák és fékbetétek hivatalos oldalára.
Keresse ki az Önnek megfelelő cikkszámot, majd oldalunkon már a pontos termékre rákeresve tudja azt megrendelni.

Amennyiben nem biztos magában, kérje segítségünket, és az alábbi adatok kitöltése után az Ön autójának megfelelő féktárcsát fogjuk ajánlani.

Kattintson az alábbi linkre és töltse ki a kért információkat!

Kérje segítségünket

A Rotingerről

A Rotinger termékcsalád azoknak az autótulajdonosoknak kiváló választás, akik magas minőséget keresnek megfizethető áron.

Amit érdemes tudnod a Rotinger márkáról:

A ROTINGER egy 2007-ben alapított márka, amely  a féktárcsákra és fékdobokra specializálódott. Kínálatuk több mint 1500 alkatrészt kínál a legnépszerűbb európai személygépkocsik és könnyű haszongépjárművek számára.

Miért érdemes a Rotinger mellett letenned a voksod?
Minden alkatrész kiváló minőségű öntvényből készül, 187 - 240 HB keménységgel. Ez garantálja az alacsony kopási együtthatót, ami nem csak gazdaságos, hanem hosszú távú, kiemelkedő biztonsági élményt biztosít fékezés közben.

 Alkatrészeiket a legmodernebb gyártási technológiával gyártják, és megfelelnek az eredeti alkatrészekkel szemben támasztott követelményeknek. TÜV Rheinland, EAC tanúsítványok garantálják a termékek kiemelkedő minőségét.

Mit találsz a Rotinger palettáján?
Rotinger Graphite Line – ezt az innovatív korróziógátló bevonattal ellátott prémium termékcsaládot az igényes autótulajdonosoknak találták ki, akik a dinamikus autóvezetést és a vonzó megjelenést keresik, de mindezek mellett a biztonság is elsődleges számukra.

Rotinger High Performance – dúsított anyagszerkezettel és innovatív korróziógátló bevonattal rendelkező nagy széntartalmú féktárcsák. A megnövelt széntartalom garantálja a gyorsabb hőelvezetést, az alacsonyabb hőmérséklet-ingadozást és ennek következtében - a hődeformációkra való kisebb hajlamot.

TUNING széria. A ROTINGER a tuning féktárcsák legszélesebb választékát kínálja a piacon. A ROTINGER tuning féktárcsák - ebben az árkategóriában egyedüliként - hétféle mintázatban kaphatók.

ROTINGER termék kínálatunkban fékbetétek is szerepelnek, amelyek tökéletesen kiegészítik a ROTINGER féktárcsák kínálatát. A biztonság és a tartósság szem előtt tartásával tervezték őket, és minden körülmények között garantálják a maximális fékteljesítményt.

Kapcsolat

fa fa-map-marker
1118 Budapest, Regős u. 2.
fa fa-phone
(06 1) 309 0204
fa fa-envelope-o

Térkép