elaforg

Cégünkről

elaforg 2000 kek hatternelkul

Magyarországon
2002 óta, a közúti közlekedésben használt olasz járművekre kifejlesztett kenőanyag-termékcsaládok (Selenia, Urania, Tutela, Paraflu) hivatalos importőre az Elaforg 2000 Kft.

Cégünk 1993. május 11-én Elaforg Bt néven kezdte meg működését a Budapest, XXII. kerület Budafoki út 166. sz. alatt. Az első időszakban egyetlen szerviz kiszolgálása volt a feladat, de hamarosan egyéni vásárlók felé is nyitottunk, majd 1996. március 1-én átköltöztünk jelenlegi helyünkre a Budapest, 11.kerület Regős utca 2. sz. alatti üzletünkbe.

Termékportfóliónk folyamatos bővülésének köszönhetően 1999-ben Elaforg 2000 Bt. alatt elkezdtük a Selenia kenőanyagok forgalmazását is, majd 2001. március 22-én Kft-vé alakult a cégformánk és 2002 óta az Fiat Lubrificanti Magyarországi importőreként feladatunknak tekintjük a Selenia, Urania, Paraflu és Tutela termékek mind szélesebb körű megismertetését.

Az olasz járművek gyári kenőanyagcsaládja mellett egyre nagyobb igény mutatkozott a gyári és a jó minőségű utángyártott alkatrészek iránt is, így 2004-ben tovább bővítettük alkatrész kínálatunkat, raktárkészletünket.
De a kiskereskedelmi üzletünkben nem csak olasz járművel rendelkező tulajdonosok fordultak meg, egyre több igény mutatkozott más típusú járművek felé is, így hosszas egyeztetések után 2006-ban a holland gyártmányú minőségi kenőanyag családot a Kroon-Oil-t vettük fel termékeink közé. Innentől kezdve minden is típusú személy- és tehergépjármű kenőanyag igényére növekvő raktárkészletünknek köszönhetően gyors megoldást tudtunk kínálni.

Az FL Selenia 2008-as Petronas csoporthoz való csatlakozása óta a Petronas-Selenia, a Petronas-Tutela és a Petronas-Urania termékek mellett újabb brandek kerültek be az Elaforg 2000 Kft kínálatába, úgy mint pl. a Petronas-Syntium, ill. a Petronas-Durance autóápolási termékek.

2015
-ben egy újabb termékkörrel bővült kínáltunk, miután megállapodást kötöttünk a Rotinger sport féktárcsákat gyártó lengyel céggel.

Célunk, hogy minden igényt kielégítő, jó minőségű gyári és utángyártott alkatrészeket tudjunk ajánlani vásárlóinknak. A Petronas-Selenia, Petronas-Urania, Petronas-Tutela és Kroon-Oil termékek mellett a legkeresettebb termékeink az olajcsere-szettek, vezérműszíj-szettek, Rotinger féktárcsák és a forgó-kopó alkatrészek, melyeket az Ügyfelek személyesen is átvehetnek üzletünkben, de futárszolgálatokon keresztül jelen vagyunk az egész országban.

Kapcsolat

1118 Budapest, Regős u. 2.
(06 1) 309 0204

Térkép

Kenőanyag és autóalkatrész kis- és nagykereskedés