Cégünkről

elaforg 2000 kek hatternelkul

Magyarországon
2002 óta, a közúti közlekedésben használt olasz járművekre kifejlesztett kenőanyag-termékcsaládok (Selenia, Urania, Tutela, Paraflu) hivatalos importőre az Elaforg 2000 Kft.

Cégünk 1993. május 11-én Elaforg Bt néven kezdte meg működését a Budapest, XXII. kerület Budafoki út 166. sz. alatt. Az első időszakban egyetlen szerviz kiszolgálása volt a feladat, de hamarosan egyéni vásárlók felé is nyitottunk, majd 1996. március 1-én átköltöztünk jelenlegi helyünkre a Budapest, 11.kerület Regős utca 2. sz. alatti üzletünkbe.

Termékportfóliónk folyamatos bővülésének köszönhetően 1999-ben Elaforg 2000 Bt. alatt elkezdtük a Selenia kenőanyagok forgalmazását is, majd 2001. március 22-én Kft-vé alakult a cégformánk és 2002 óta az Fiat Lubrificanti Magyarországi importőreként feladatunknak tekintjük a Selenia, Urania, Paraflu és Tutela termékek mind szélesebb körű megismertetését.

Az olasz járművek gyári kenőanyagcsaládja mellett egyre nagyobb igény mutatkozott a gyári és a jó minőségű utángyártott alkatrészek iránt is, így 2004-ben tovább bővítettük alkatrész kínálatunkat, raktárkészletünket.
De a kiskereskedelmi üzletünkben nem csak olasz járművel rendelkező tulajdonosok fordultak meg, egyre több igény mutatkozott más típusú járművek felé is, így hosszas egyeztetések után 2006-ban a holland gyártmányú minőségi kenőanyag családot a Kroon-Oil-t vettük fel termékeink közé. Innentől kezdve minden is típusú személy- és tehergépjármű kenőanyag igényére növekvő raktárkészletünknek köszönhetően gyors megoldást tudtunk kínálni.

Az FL Selenia 2008-as Petronas csoporthoz való csatlakozása óta a Petronas-Selenia, a Petronas-Tutela és a Petronas-Urania termékek mellett újabb brandek kerültek be az Elaforg 2000 Kft kínálatába, úgy mint pl. a Petronas-Syntium, ill. a Petronas-Durance autóápolási termékek.

2015
-ben egy újabb termékkörrel bővült kínáltunk, miután megállapodást kötöttünk a Rotinger sport féktárcsákat gyártó lengyel céggel.

Célunk, hogy minden igényt kielégítő, jó minőségű gyári és utángyártott alkatrészeket tudjunk ajánlani vásárlóinknak. A Petronas-Selenia, Petronas-Urania, Petronas-Tutela és Kroon-Oil termékek mellett a legkeresettebb termékeink az olajcsere-szettek, vezérműszíj-szettek, Rotinger féktárcsák és a forgó-kopó alkatrészek, melyeket az Ügyfelek személyesen is átvehetnek üzletünkben, de futárszolgálatokon keresztül jelen vagyunk az egész országban.

Kapcsolat

fa fa-map-marker
1118 Budapest, Regős u. 2.
fa fa-phone
(06 1) 309 0204
fa fa-envelope-o

Térkép