AMTS nyereményautó építés

Ha figyeltetek bennünket tavaly, akkor emlékezhettek rá, hogy tavaly az AMTS nyereményautóhoz mi biztosítottunk a féktárcsákat, fékbetéteket.
Ez a megtiszteltetés ért minket idén is, és engedjétek meg, hogy egyúttal megragadjuk az alkalmat, hogy meséljünk egy kicsit az idei AMTS-ről és természetesen a mi szerepünkről is.

AMTS nyereményautó építés

Mint tudjátok, minden évben megrendezésre kerül a magyar autós világ egyik legnagyobb rendezvénye, amelynek a Hungexpo ad otthont.
Idén március 22-24 között lesz megtartva és bár valamelyest változik a korábbi koncepció, a lényegi részek változatlanok.

3 dolog, amit érdemes már most tudnotok:
1. A nyereményautó idén egy Audi A5 S-line Cabrio lesz, amelynek az építését élőben nézhetitek február 2-7. között a Westend-ben. 

 

2. Az Audi majd Rotinger fékszettel (Rotinger féktárcsákkal és Rotinger fékbetétekkel) büszkélkedhet, amelyet mi az Elaforg Kft. biztosítunk, így velünk is találkozhattok az építésen és az ezzel egybekötött sajtótájékoztatón. 


3. Természetesen az AMTS-en is részt veszünk, a megszokott pavilonban és helyen, de minden pontos információt időben el fogunk nektek árulni.

AMTS nyereményautó építés

Szóval építésre fel!
Sűrű időszak elé nézünk! :)

Kapcsolat

fa fa-map-marker
1118 Budapest, Regős u. 2.
fa fa-phone
(06 1) 309 0204
fa fa-envelope-o

Térkép