Élménybeszámoló az AMTS-ről

Élménybeszámoló az AMTS-ről

Mindenek előtt szeretnénk megköszönni, hogy ellátogattatok standunkra. Mindig szuper élmény, amikor személyesen is találkozhatunk veletek. Bár van üzletünk is, ahol többen megszoktatok fordulni, mégiscsak más, amikor ilyen koncentráltan kapjuk az impulzust.
Mint láthatjátok kellett is egy kis idő, hogy feldolgozzuk az eseményeket.Kronológiai sorrendben nézve az eseményeket, a pénteki napunk igazi szakmai napként debütált. Nem csak a látogatók miatt, hanem azért is mert mi voltunk a ASZTV (Autószerelők Szakmai Tanulmányi Versenye) döntőjének egyik állomása. Nagyszerű találkozni a következő generációval és látni, hogy már most milyen rátermettek szakmailag.
Ezúton is gratulálunk a győztes csapatnak.


Az eseménytelennek egyáltalán nem nevezhető péntek után egy igazi őrültek háza várt bennünket szombaton. A múlt, jelen és jövő válogatott autócsodáinak több mint ezer példányára, valamint a három napba sűrített rengeteg programra és élményre több, mint 64.000 látogató volt kíváncsi. Ennek a rekordszámú létszámnak több mint fele a szombati napon látogatott ki a kiállításra.

 

Vasárnap a megszokott ütemben zajlott, és bár mi magunk kiállítóként csak futva mentünk végig a pavilonokon, azt mindenképpen meg kell, hogy jegyezzük, hogy a szervezők és a kiállítók idén is kitettek magukért rendesen. A show természetesen ezúttal is a nyereményautó sorsolásával zárult, melyet ezúttal egy olyan hölgy nyert, aki életében először látogatott el a rendezvényre és a sors pikantériája, hogy személyesen is ott volt. Az órási döbbenet és örömködés után természetesen záporoztak a kérdések is hozzá, így már azt is tudjuk, hogy ő fogja használni az autót, így egy új “Rotingerest” is üdvözölhetünk köreinkben. 

 

Idén különleges kedvezményekkel és nyereményjátékkal is kedveskedtünk nektek. Ezúton is gratulálunk a mi nyertesünknek is és bízunk benne, hogy az ő személyében is egy Rotinger rajongóra lelünk.


A szakmai tudás és termékek mellett, azért nálunk is volt ám látnivaló. Alfa Romeo TCR-s pályaautó volt a standunk sztárja. Ha esetleg kihagytad, ne aggódj, hoztunk róla is  képet:


Minden alkalommal, amikor a show-val kapcsolatban kérdeznek bennünket, elmondjuk, hogy bár ez egy autó és tuning tematikájú kiállítás, de a gazdag programkínálatnak köszönhetően kortól és nemtől, sőt érdeklődési körtől függetlenül mindenkinek ajánljuk.
Egy szóval idén is remek volt a hangulat, jövőre ugyanitt találkozunk!

Kapcsolat

fa fa-map-marker
1118 Budapest, Regős u. 2.
fa fa-phone
(06 1) 309 0204
fa fa-envelope-o

Térkép