elaforg

A Rotinger termékcsalád azoknak az autótulajdonosoknak kiváló választás, akik magas minőséget keresnek megfizethető áron.

Amit érdemes tudnod a Rotinger márkáról:

A ROTINGER egy 2007-ben alapított márka, amely  a féktárcsákra és fékdobokra specializálódott. Kínálatuk több mint 1500 alkatrészt kínál a legnépszerűbb európai személygépkocsik és könnyű haszongépjárművek számára.

Miért érdemes a Rotinger mellett letenned a voksod?
Minden alkatrész kiváló minőségű öntvényből készül, 187 - 240 HB keménységgel. Ez garantálja az alacsony kopási együtthatót, ami nem csak gazdaságos, hanem hosszú távú, kiemelkedő biztonsági élményt biztosít fékezés közben.

 Alkatrészeiket a legmodernebb gyártási technológiával gyártják, és megfelelnek az eredeti alkatrészekkel szemben támasztott követelményeknek. TÜV Rheinland, EAC tanúsítványok garantálják a termékek kiemelkedő minőségét.

Mit találsz a Rotinger palettáján?
Rotinger Graphite Line – ezt az innovatív korróziógátló bevonattal ellátott prémium termékcsaládot az igényes autótulajdonosoknak találták ki, akik a dinamikus autóvezetést és a vonzó megjelenést keresik, de mindezek mellett a biztonság is elsődleges számukra.

Rotinger High Performance – dúsított anyagszerkezettel és innovatív korróziógátló bevonattal rendelkező nagy széntartalmú féktárcsák. A megnövelt széntartalom garantálja a gyorsabb hőelvezetést, az alacsonyabb hőmérséklet-ingadozást és ennek következtében - a hődeformációkra való kisebb hajlamot.

TUNING széria. A ROTINGER a tuning féktárcsák legszélesebb választékát kínálja a piacon. A ROTINGER tuning féktárcsák - ebben az árkategóriában egyedüliként - hétféle mintázatban kaphatók.

ROTINGER termék kínálatunkban fékbetétek is szerepelnek, amelyek tökéletesen kiegészítik a ROTINGER féktárcsák kínálatát. A biztonság és a tartósság szem előtt tartásával tervezték őket, és minden körülmények között garantálják a maximális fékteljesítményt.

Hasonló termékek

Kapcsolat

1118 Budapest, Regős u. 2.
(06 1) 309 0204

Térkép

Kenőanyag és autóalkatrész kis- és nagykereskedés