elaforg

Találkozzunk az AMTS-en!

Találkozzunk az AMTS-en!

Csak az AMTS-en vagyok féktelen, az utakon a Rotinger féktárcsákkal fékezem!

Idén ebben a szellemben készülünk az AMTS-re, amelyet március 17-19-e között rendeznek meg a Hungexpo-n.


Az eseményt nagy valószínűséggel már nem kell nektek bemutatnunk, hiszen 17. alkalommal kerül megrendezésre és több tízezer látogatóval, sok száz kiállítóval büszkélkedhet. Ebben a három napban az autós társadalom színe java megfordul itt, a hobbistáktól kezdve az egészen fanatikusokig. 
Bennünket az A pavilon A2 standján találhattok meg és gyorsan rá is térünk a lényegre, hogy mi mindennel várunk benneteket!


Miért érdemes ellátogatnod a stanunkhoz?

A fő témánk a fék lesz, ezen belül is a nemzetközileg elismert Rotinger féktárcsa és fékbetét termékcsaládot szeretnénk nektek jobban bemutatni.
Számtalan olyan előnnyel rendelkezik ez a márka, ami a hétköznapi gyártók fölé emeli. Ha szeretnél többet megtudni erről, ide kattintva jobban megismerheted. 


A fékcseréhez szükséges egyéb termékek és eszközök portfólióját, azok helyes használatát és fontosságát is megmutatjuk nektek. Számunkra kiemelt fontosággal bír ez a témakör, hiszen szentül hisszük, hogy mint mindenben, az autóvezetésben is a biztonság az első. Ehhez pedig szükséges egy jól működő és megfelelően karbantartott fékrendszer, így átfogó képet kaphattok többek között a Magneti Marelli által forgalmazott fékfolyadék-cserélő berendezésről és a megfelelően kiválasztott fékfolyadékok fontosságáról is. 

 

De mi minden lesz még?
A pénteki nap folyamán  mi leszünk az ASZTV (Autószerelők Szakmai Tanulmányi Versenye) döntőjének egyik állomása. A döntőben 7 csapat fog megmérkőzni és mindegyik csapat el fog nálunk tölteni közel 40-45 percet. Ezalatt egy fékrendszerrel kapcsolatos valóságot szimuláló feladatot kell megoldaniuk + kérdésekre válaszolni. Az elvégzendő feladat természetesen nem előre publikus, mert a versenyzők is csak ott tudják meg, de ha kíváncsi vagy rá, látogass meg minket pénteken napközben.

A standunkon kiállításra kerül majd egy Alfa Romeo TCR-s pályaautó is, amelynek különlegessége, hogy az Alfa Romeo Giulietta TCR-ből összesen 24 darabot épített eddig a gyártó. Ezekkel az autókkal indulnak az Amerikai TCR Bajnokságban, a Skandináv, az olasz, a kínai és a japán bajnokságokon, illetve a kelet-európai bajnokságban a Team Unicorse. Szóval már csak ezért is érdemes megfordulnod nálunk!

Nyereményjátékkal, ajándékkal és kedvezményekkel is készülünk!

Értékes nyeremény csomagokat nyerhettek, amelyhez annyi lesz a teendő, hogy a standunkon a számodra legizgalmasabb részletet lefotózod és az erre kijelölt Facebook poszt alá feltöltöd. Vasárnap este a kiállítás után pedig sorsolunk.

 

Féktelen kedvezményekkel is várunk benneteket!
Az e-mail címetekért cserébe a helyszínen ajándékot, a kiállítás után pedig 25%-os kedvezményt adunk minden fékkel kapcsolatos vásárlásból. 

Mely termékeink tartoznak ide?
Rotinger féktárcsa és Rotinger fékbetét, Magneti Marelli fékfolyadék cserélő berendezés, Kroon-Oil szerviz termékek, Petronas Tutela és Kroon-Oil fékfolyadékok.

A kényelmetek érdekében ezt a kupont május elsejéig használhatjátok fel, akár személyesen, akár online vásárlás esetén. 


Egy kis érdekesség: az idei nyereményautó is Rotinger féktárcsákkal büszkélkedhet, erről alább láthattok egy rövid képes összefoglalót:


Szóval sok szeretettel várunk benneteket standunkon!

Akiket a szakmai tudás vonz, azoknak mindenképp izgalmas plusz információkkal szolgálunk majd, akiket pedig a látvány, azokat a Alfa Romeo Giulietta TCR-s pályaautó és csinos hostess-eink várják!

Kapcsolat

1118 Budapest, Regős u. 2.
(06 1) 309 0204

Térkép

Kenőanyag és autóalkatrész kis- és nagykereskedés