Mi történt velünk a nyáron?

Nyarunkat az AlfaCity találkozón indítottuk, mely a Szalki-szigeten került megrendezésre. Az Alfa Romeo rajongóknak ezúttal két évet kellett várniuk a soron következő találkozóra, de szerintünk megérte. :)

Számos régi ismerőst üvdözölhettünk, sikerült felvonultatni a teljes portfóliónkat, valamint ezt az alkalmat választottuk az új gumiszőnyegek és csomagtértálcák bemutatására is. Az esemény képeit itt találod meg.

Az idei Zafira találkozó is halasztásra került a járványhoz kapcsolódó intézkedések miatt, de július 24-én végre felkerekedhettek az Opel Zafira tulajdonosok, hogy egy jó hangulatú, családias napot tölthessünk el együtt. Kíváncsi vagy a galériára? Kattints a linkre!

Az egyik legjobb helyszín díját az idén biztos, hogy a rádpusztai Alfa találkozó nyerte el. A rendezvény az idei évben költözött, és Rádpuszta rendkívül jó választásnak bizonyult, a résztvevők nagyon élvezték, hogy szabad program keretében megtekinthették az élménybirtokot.

Ez a rendezvény sem múlhatott el újdonságok nélkül, itt mutattuk be először az érdeklődőknek egyedi, kézzel gyártott Alfás emblémáinkat.

Az erdőkertesi Alfa Romeo találkozó is hasonlóan jó hangulatban telt el, képgalériánkat itt találjátok meg.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a nyári rendezvénypalettánk megkoronázását az AMTS jelentette. Óriási lehetőség, hogy a több, mint 220 kiállító egyik lehettünk, és hónapokon át készültünk erre az eseményre. Pavilonunkban a Rotinger márkáé volt a főszerep, féktárcsák széles választékával kedveskedtünk a tuningautók szerelmeseinek. Természetesen a kenőanyag választékunkat is felvonultattuk.

Nem tudtál részt venni az eseményen, esetleg ott voltál, de szívesen nosztalgiáznál? :) Élményeinket a lehető legteljesebben képek formájában szeretnénk átadni neked, melyekhez a linket itt találod.

Az idei évben az Alfa Amore Drive-In volt az utolsó rendezvény, ahol körülbelül 70 Alfa Romeo társaságában érezhettük jól magunkat. Időt és lehetőséget kaptunk számos új ismeretséget kötni alfás körökben. :)

Azt szeretnénk, ha a következő rendezvényről már te sem maradnál le, így kérünk, hogy iratkozz fel a hírleveinkre, hogy mindig tájékoztatni tudjunk, hol találkozhatunk legközelebb. :)


Nyomtatás