Részt vettünk az AMTS-en

amts 2021 020A nyár egyik utolsó programjaként ismét várt mindenkit Magyarország legnagyobb autós kiállítása és show-ja, az AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón. A jubileumi, 15. AMTS több mint százezer négyzetméteren, négy és hatalmas kültéri területet töltött meg múlt, jelen és jövő autócsodáival. A 15 ország, 220 önálló kiállítói felhozatalában mintegy 1.000 járműcsodát tekinthettek meg az érdeklődők. A háromnapos pavilont show-ra több, mint 42.000-en voltak kíváncsiak a hétvége leforgása alatt.

A 3 napos rendezvény fő programját a változatos és színvonalas autófelhozatal biztosította, a retro ritkaságoktól egészen a legújabb sport-, luxus-, vagy éppen versenymodellekig. Az adrenalinról a drift tematikák gondoskodtak, és számos veterán kiállítás díszletet biztosított egy hangulat összefoglaló kép erejéig a vendégeknek.

amts 2021 060Hatalmas élményt jelentett számunkra, hogy a több, mint 220 kiállító közül mi lehettünk az egyik és lelkesen készültünk hónapok óta a rendezvényre. A mi pavilonunkban a Rotinger-é volt a főszerep, a féktárcsák széles választékával kedveskedtünk a tuningautók szerelmeseinek. Ezen felül felvonultattuk a Selenia, Tutela, Urania, és Kroon-Oil kenőanyag választékunkat.

A kiállítás ideje alatt kedvezményes áron kínáltuk standunk látogatóinak a Petronas Durance autóápolási termékek és a Minichamps modelleket.

Ha esetleg lemaradtál, nem tudtál eljönni a rendezvényre, akkor nézd meg az Carstyling hivatalos összefoglalóját és képeit az alábbi linken, ill. a termékeinket a weboldalunkon.


Nyomtatás