Ott voltunk AlfaCity-ben

20210717 115423Az Alfa Romeo rajongóknak most két évet kellett várniuk a soron következő AlfaCity találkozóig, mely múlt hétvégén került megrendezésre a Szalki-szigeten. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az AlfaCity világviszonylatban is a márka egyik legnépszerűbb találkozójának minősül és bár az utazásra, rendezvénylátogatásra vonatkozó szabályok nem könnyítették meg sem a szervezők, sem a résztvevők életét, ennek ellenére idén is sok külföldi látogató tette tiszteletét Dunaújvárosban.

Már a pénteki bemelegítés során több mint 300 Alfa Romeo futott be, végül a két napon összesen 800 Alfát láthattunk és közel 2500 ember élvezte a színpadi előadásokat, koncerteket és látogatta a Kiállítókat. Legnagyobb örömünkre nálunk is folyamatos volt az érdeklődés és emelett számos régi ismerőst üdvözölhettünk.

Mivel készültünk Nektek erre a hétvégére?

20210717 115312A teljes portfóliónkat felvonultattuk: a Selenia olasz gyári motorolaj brand már ismert az Alfa-közönség számára, de itt volt először látható a megújult MOPAR-SELENIA csomagolás.

A Selenia, Tutela és Paraflu kenőanyagok mellett kivittük a Rotinger utcai-sport féktárcsákat, valamint a Petronas Durance autóápolási családot, amely nemrég bővült olyan ápolási termékekkel, mint a bogár- és gyanta-eltávolító vagy a fényszóró polírozó.

image6A teljesen új, ezen alkalommal bemutatott termékeinket (Frogum és CikCar gumiszőnyegek, csomagtértálcák) is nagy sikert arattak, valamint rendkívüli volt az érdeklődés az Alfa relikviák iránt, mint a kulcstartók vagy az Alfissimo magazinok. A Minichamps modelleket is sokan kerestétek, főleg az AlfaCityre hozott új darabokat (Alfa Romeo GTA 1300 Junior, Lancia Delta Integrale, Alfa Romeo Racing C38 K.Raikonnen).

Összességében nagyon jól éreztük magunkat és pozitív élményekkel tértünk vissza AlfaCity-ből. Várjuk a következő találkozót, melyen ismét bemutathatjuk kínálatunkat, de addig is nézz körül a weboldalunkon vagy látogass meg minket személyesen üzletünkben.


Nyomtatás