elaforg

Az Elaforg által szponzorált Kanyik Motorsport eredményesen szerepelt a Mitropa kupa első fordulóján

Az első forduló Szlovéniában került megrendezésre, és a Kanyik Motorsport három csapata szerepelt rajta eredményesen.

Hogy használjam a Marelli bomba sprayt?

A bombák kézenfekvő megoldást jelentenek, ha tavasszal, vagy a nyár elején szeretnénk felfrissíteni az autó utasterét. Javasoljuk a használatát minden év ezen szakaszában, hiszen nagyon komoly megbetegedésekhez vezethet, ha elhanyagoljuk a klíma körül területet.

Ha tavasz, akkor klímatisztítás

Komoly fertőzések kialakulását kerülhetjük el a klímaberendezések rendszeres karbantartásával. A nagy hőmérsékletkülönbség miatt lecsapódó víz jó esetben a lefolyócsövön át távozik, ám, ha a lefolyó eltömődött, különböző súlyos betegségeket okozó gombák telepedhetnek meg rajta.

Mi a teendő?

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az Elaforg Csapata

Minden kedves Ügyfelünknek, és Partnerünknek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!
 
Tájékoztatunk Benneteket, hogy április 2-án, pénteken és április 5-én, hétfőn zárva tartunk.
 
Nyitás: április 6-a, kedd 8:00.
 
Az Elaforg Csapata

Továbbra is NYITVA VAGYUNK!

Tisztelt Partnerünk!

A járvány újabb erősödése miatt az eddiginél szigorúbb korlátozások kerültek bevezetésre, melyek nagyon sok céget, vállalkozást érintenek. A Magyar Közlöny március 5-én megjelent rendeletének ránk vonatkozó része szerint, üzletünk továbbra is NYITVA, de odafigyelve egymásra és Vásárlóinkra, kérjük, hogy rendelését lehetőség szerint a weboldalunkon keresztül vagy emailben küldje el.

Csökkentett létszámban dolgozunk és bár jelenlegi információink szerint a futárcégek a megszokott rendben működnek, kérjük, hogy a kialakult helyzetre tekintettel, az esetlegesen megnövekedett szállítási idő miatt legyenek türelemmel.

Vigyázzunk Egymásra! Jó egészséget kíván:

Az Elaforg csapata

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton értesítjük kedves Partnereinket, Barátainkat, hogy az Ünnepek alatt, december 19-e és január 3-a között zárva leszünk.

A kiszállítást illetően a rendelés leadási határidő: 2020. december 17-e, csütörtök 12 óra.

Üzletünkben az utolsó nyitvatartási nap december 18-a, péntek.

Újévi kezdés: 2021. január 4-én, 9 órakor.

Megújult weboldalunk elindult

Örömmel értesítjük Kedves Partnereinket, Vásárlóinkat, hogy megújult weboldalunk a mai naptól elérhető.

Régóta terveztük egy új weboldal készítését és sok-sok munkával sikerült eme nagy lépést megtennünk. A megújult weboldalunkon kibővült termékkínálatunk is elérhető és tudjuk, hogy még nincs teljesen kész, így folyamatosan azon fogunk dolgozni, hogy minél több termék és infó álljon a rendelkezésetekre.

Érdemes lesz weboldalunkat rendszeresen látogatni, mert akicókkal és meglepetésekkel is szeretnénk majd kedveskedni.

 

NYITVA VAGYUNK!!!

Üzletünk a Kormány által kihirdetett szabályokat betartva továbbra is nyitva tart!

Mindezt úgy, hogy figyelembe véve Munkatársaink és a Vevőink biztonságát, ill. az aktuális rendeleteket,  azaz az üzlethelyiségünkben egy időben maximum 1 fő Ügyfél tartózkodhat, a többi Vásárlót arra kérjük, hogy a bejárat előtt várakozzanak egymástól 1,5 m távolságot tartva. Emellett kollégáink folyamatosan használják a kézfertőtlenítőt munkájuk során, ezzel is betartva a higéniai előírásokat, kérünk Titeket, hogy Ti is használjátok!

Üzletünk nyitvatartása változatlan, hétfőn 9:00 - 17:30 között, míg a többi munkanap 8:00 - 17:30 között várjuk személyes megkereésteket, ill. telefonhívásotokat. Emaileket 0-24 órás nyitvatartási időben tudunk fogadni, de a válaszolni csak munkaidőben tudunk (megértésed köszönjük). :)

Mindenki vigyázzon Magára és a Másikra!

Cross Hungary Országkerülő túra

Augusztus végével kerül megrendezésre a Cross Hungary országkerülő túra II. felvonása, mely most Bátaszékről indul és a 3.nap végén Esztergoma fog véget érni.

Ott voltunk az 1.fordulón is májusban és ott leszünk a ezen az augusztusi programon is.

Az esemény részleteiről itt találhatók információk.

 

XX. Alfa Romeo Club Mo. – Selenia Rally

Május 11-én, szombaton kerül megrendezésre a XX. Alfa Romeo Club Mo. - Selenia Rally, mely eseménysorozatnak 20 éve cégünk a főszponzora. Idén is egy nagyon jó hangulatú eseményben lehet része annak, aki ellátogat Hollókőre és teljesíti a szervezők által kijelölt útvonalat és feladatokat.

Az Elaforg csapata idén is készül egy saját állomással, melyen ügyességi játékokkal tesszük próbára a versenyzőket. Gyertek el és induljatok! :)

Változás a rendezvényeken történő kenőanyag árusításnál

VÁLTOZÁS!

AlfaCity legrégebbi kiállítója, az Elaforg 2000 Kft örömmel tudatja, hogy változás történt a vonatkozó törvényben, így

újra lehet kenőanyagokat árusítani a kitelepüléseken.

AlfaCity lesz az első ilyen rendezvényük és természetesen nemcsak az ott megvásárolt, hanem az ott megrendelt termékekre is érvényesek az akciós árak. Sok szeretettel várunk mindenkit AlfaCityben!

Kapcsolat

1118 Budapest, Regős u. 2.
(06 1) 309 0204

Térkép