elaforg

Alfa Amore Drive-In élményeink

Körülbelül 70 Alfa Romeo társaságában vehettünk részt egy fantasztikus hangulatú, nyárzáró Alfás rendezvényen. Kiváló volt az időjárás, és nagyon finom ételek készültek a főzőversenyen. Hatalmas élményt jelentett számunkra, hogy ebben a környezetben volt időnk és lehetőségünk sok ismerőssel, valamint új Alfással beszélgetni.

A magunkkal vitt termékekkel sokaknak tudtunk örömet szerezni, illetve a főzőversenyhez, szépségversenyhez, és a tombolához is igyekeztünk hozzájárulni ajándékokkal.

Ha esetleg nem tudtál eljönni, akkor se csüggedj, hiszen jövőre innen folytatjuk, valamint az Alfa Romeo eseményoldalán megtalálod az idei Drive-In képeit.

20210911 11592220210911 175205

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jövő héten találkozunk a 3. Alfa Amore Drive-In rendezvényen

Ha esetleg lemaradtál az AMTS-ről, jövő szombaton, 11-én ismét alkalmunk lesz találkozni a 3. Alfa Amore Drive-In rendezvényen.

A szervezők ügyességi versennyel, valamint főzőversennyel, tombolával készülnek.

Az eseménnyel kapcsolatos részleteket, és hasznos információkat a következő linken találod: https://fb.me/e/105GIC1a9

Mi már lelkesen készülünk az eseményre Petronas Durance autóápolási termékekkel, Minichamps modellekkel, ezen felül elérhetőek lesznek nálunk Alfás emblémák, kulcstartók, relikviák. További meglepetésként minden 2000 Ft értékű vásárlás felett egy Lavazza kávéval kedveskedünk neked.

Szeretettel várunk a találkozón!

Részt vettünk az AMTS-en

amts 2021 020A nyár egyik utolsó programjaként ismét várt mindenkit Magyarország legnagyobb autós kiállítása és show-ja, az AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón. A jubileumi, 15. AMTS több mint százezer négyzetméteren, négy és hatalmas kültéri területet töltött meg múlt, jelen és jövő autócsodáival. A 15 ország, 220 önálló kiállítói felhozatalában mintegy 1.000 járműcsodát tekinthettek meg az érdeklődők. A háromnapos pavilont show-ra több, mint 42.000-en voltak kíváncsiak a hétvége leforgása alatt.

A 3 napos rendezvény fő programját a változatos és színvonalas autófelhozatal biztosította, a retro ritkaságoktól egészen a legújabb sport-, luxus-, vagy éppen versenymodellekig. Az adrenalinról a drift tematikák gondoskodtak, és számos veterán kiállítás díszletet biztosított egy hangulat összefoglaló kép erejéig a vendégeknek.

amts 2021 060Hatalmas élményt jelentett számunkra, hogy a több, mint 220 kiállító közül mi lehettünk az egyik és lelkesen készültünk hónapok óta a rendezvényre. A mi pavilonunkban a Rotinger-é volt a főszerep, a féktárcsák széles választékával kedveskedtünk a tuningautók szerelmeseinek. Ezen felül felvonultattuk a Selenia, Tutela, Urania, és Kroon-Oil kenőanyag választékunkat.

A kiállítás ideje alatt kedvezményes áron kínáltuk standunk látogatóinak a Petronas Durance autóápolási termékek és a Minichamps modelleket.

Ha esetleg lemaradtál, nem tudtál eljönni a rendezvényre, akkor nézd meg az Carstyling hivatalos összefoglalóját és képeit az alábbi linken, ill. a termékeinket a weboldalunkon.

Erdőkertesen jártunk az Alfa Romeo találkozón

A korábbi évekhez képest néhány változást kellett eszközölni, de a szervezők idén is mindent elkövettek, hogy megrendezésre kerülhessen az erdőkertesi találkozó.

A szervezők az Ifjúsági táborban várták a résztvevőket grill, illetve bogrács lehetőséggel, tombolával.

170 Alfa Romeo társaságában élvezhettük a napot, melyen megtalálható volt pavilonunkban a Petronas termékek teljes palettája, valamint Rotinger cikkek is.

235522576 378604693820972 5229719231220770237 n236670669 855665318417803 7079618021827658510 n

Hamarosan Cross Hungary!

A Cross Hungary Országkerülő autóstúrát cégünk az első alkalom óta támogatja. A korábban lezajlott események mindegyikén jelen voltunk állomás feladatként, kiállítóként, valamint az eredményhirdetésnél is. Az idei év viszont másképp alakul. Időbeli kapacitáshiány miatt nem tudunk személyesen jelen lenni az eseményen, de támogatjuk a rendezvényt és két kategóriában is biztosítjuk a II. helyezett díjazását.

A versenyzőknek sok sikert, és jó autózást kívánunk!

20200829 181449

Találkozz velünk az AMTS-en!

Augusztus 27. és 29. között ismét megrendezésre kerül az Automotor&Tuning Show!

A részletekkel, és belépéssel kapcsolatban az esemény hivatalos weboldalán tudtok tájékozódni: https://www.amts.hu/

A tuningautók szerelmeseinek Rotinger sportféktárcsákkal készülünk. Ezen felül várunk titeket Kroon és Selenia kenőanyagokkal, és Petronas Durance autóápolási termékekkel, melyek kedvezményes áron lesznek elérhetőek.

Az A pavilon 13-as standjánál találtok minket, ahol nyereményjátékkal és további kedvezményekkel készülünk a számotokra.

Mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk veletek! :)

Találkozz velünk a IV. Erdőkertesi Alfa Romeo Találkozón!

Hétvégén ismét egy Alfa Club találkozón várunk titeket, ezúttal Erdőkertesen.
 
A szervezők mindent elkövetnek a már megszokott színvonal érdekében, és folyamatosan frissítik az információkat az esemény oldalán:
https://www.facebook.com/events/3171600066261003
 
A rendezvényen termékeink széles skáláját szeretnénk nektek bemutatni, készülünk:

 • Selenia kenőanyagokkal,
 • Petronas Durance autóápolási termékekkel,
 • Rotinger féktárcsákkal,
 • viszünk Minichamps modelleket,
 • ezen felül Alfás emblémákat, kulcstartókat, relikviákat,
 • készülünk utastér szőnyegekkel, és csomagtértálcákkal,
 • Alfissimo darabokkal - régi és frissen megjelent számokkal egyaránt,
 • valamint az Alfa Romeo története könyvvel,
 • Kroon-Oil klasszikus kenőanyag család darabjaival, és szerviztermékekkel.

Kedvezményeinken felül további meglepetéssel is készülünk nektek, ugyanis a 2000 Ft felett vásárlókat vendégül látjuk egy Lavazza kávéra.

Rádpusztán jártunk az Alfa találkozón

222495211 10159419176796411 6013560541646988583 nIgazi nyári melegben egy kellemes hangulatú, családias rendezvényen vehettünk részt Rádpusztán, több, mint 70 db Alfa Romeo, és közel 150 résztvevő társaságában.

A korábbi években Mediterrán Parti néven megismert esemény az idei évben új helyszínre költözött, Balatonszemes mellé, mely rendkívül jó választásnak bizonyult. A korábban érkezők parkolás után egyből elfogyaszthattak egy kávét, majd a megnyitót követően játékok, és Alfa Romeo szépségverseny várta a közönséget. A vendégek szabad program keretében megtekinthették az élménybirtokot, majd hamarosan elkezdődött a szavazás a legszebb Alfa Romeo közönségdíj odaítéléséhez. Megragadtunk minden lehetőséget, hogy segítsünk a szavazócédulák és kvízjátékok lapjainak leadási helyszínt biztosítani, valamint a tombolához is hozzájárultunk értékes nyereményekkel.

233722924 10159419177736411 610488445974975346 n

 

 

A magunk részéről azért is örültünk ennyire az új helyszín nyújtotta lehetőségeknek, mert a tágasabb területen a kiállítók számára is több helyet tudtak biztosítani, így ismét bemutathattuk az Elaforg termékcsaládokat:

Selenia motorolajokon, és Rotinger féktárcsákon felül a Petronas Durance autóápolási termékek, és a Minichamps modellek is nagy sikert arattak, hasonlóan az idei újdonságaink: elvittük ugyanis a nyári rendezvényeken bemutatott utastér szőnyegeket, és csomagtértálcákat is.

Természetesen ez a rendezvény sem maradhatott el újdonságok nélkül, itt mutattuk be először az érdeklődőknek az egyedi gyártású, kézzel készített Alfás emblémákat, melyek már weboldalunkon is elérhetőek ezen a linken, valamint itt.

Új termékeink: csomagtértálcák és gumiszőnyegek

frogum 2A találkozók során, melyeken a nyáron részt vehettünk, igyekeztünk minél szélesebb körben megismertetni veletek az új termékeket, most pedig itt az idő, hogy a weboldalon is elérhetőek legyenek, illetve olvashassatok róluk.

A Frogum Pro-line gumiszőnyegek innovatív, modern kiegészítőként szolgálnak minden autómodellhez. Kiváló minőségűek, egyedi kialakítással és funkcionalitással. Ezek a gumiszőnyegek prémium kategóriás, hőre lágyuló elasztomerekből készültek, ellenállnak mind az UV-fénynek, mind pedig a kenőanyagok vagy üzemanyagok okozta szennyeződéseknek. A szőnyegek maradéktalanul összegyűjtenek mindenfajta szennyeződést, miközben a belső térnek elegáns megjelenést kölcsönöznek.

0706Cikcar darabokat is forgalmazunk, melyek szintén kiváló minőségűek, ráadásul kivitelezésüknek és anyaguknak köszönhetően hosszú időn át megőrzik új megjelenésüket. Nagyszerű formatervezés jellemzi ezeket a gumiszőnyegeket, melyek pontosan illeszkednek az egyes autómodellekhez. A rögzítéshez használt lyukak a szőnyeget a megfelelő helyre rögzítik, míg a megemelt szélek tisztán tartják a kárpitot és megkönnyítik a szennyeződések eltávolítását.

A Frogum Pro-line csomagtértálcák segítenek az elemek funkcionális elrendezésében, és az utazás közbeni helyükön tartásban. Kiváló minőségű TPE gumiból készülnek, mely egy rendkívül rugalmas anyag, és maximálisan ellenáll a külső behatásoknak, például az UV-fénynek, vagy akár a különböző időjárási körülményeknek. A kiömlött üzem- vagy kenőanyagok sem jelentenek problémát, így a tálcák hatékonyan védik a csomagteret a portól és szennyeződésektől, valamint ellenállóak a sérülésekkel szemben.

A Frogum DryZone csomagtértálcák kiváló ár-érték arányú termékek, melyek ideális megoldást jelentenek minden autótípusra. Olyan méretűre tervezték, hogy teljes védelmet nyújtsanak a csomagtérben a felületi szennyeződések ellen. A matt műanyag ráadásul szép megjelenést biztosít a tálcáknak, és könnyű súlyuk (alig több, mint 1,5 kg) okán könnyen eltávolíthatóak az autóból tisztítás céljából.

DZ402805 2 1000Összességében háromféle gumiszőnyeggel foglalkozunk. A Cikcar modellek hagyományos darabok, rendkívül kedvező áron. A Frogum modellek magasabb áron érhetőek el, ugyanakkor vastagabb gumiból készülnek, és jellemzően peremes szélük van. A Frogum Pro-Line modellek pedig prémium minőségűek és kinézetűek. A fent bemutatottokon felül forgalmazunk szövetszőnyegeket is, melyek egyedi gyártásúak, és ennek köszönhetően rendkívül széles skálán igényekhez igazíthatóak. Különböző minőségű és színű szövetből, és szélvarrásokkal kérhetőek. Választható hozzájuk továbbá patentos vagy tépőzáras rögzítési lehetőség, ugyanúgy, ahogy a sofőr oldali részen a szőnyegbe kérhető extra erősített műanyag, vagy szövetbetét is.

Csomagtértálcákból kétféle elérhető: a DryZone típusú csúszásmentes bevonattal ellátott méretpontos tálca, rugalmas, könnyen feltekerhető, és rendkívül kedvező áron elérhető. A Pro-line vastagabb anyagból készült, magasabb peremmel rendelkezik, valamint kisebb, peremmel határolt tárolókkal, melyek megakadályozzák a kisebb termékek elgurulását a csomagtérben.

Minden általunk forgalmazott gumiszőnyegre, szövet szőnyegre, és csomagtértálcára igaz, hogy méretpontos, minőségi termékek. A gumiszőnyegek és csomagtértálcák hatalmas előnye, hogy könnyen kivehetőek és takaríthatóak akár egy saras időjárás során, akár, ha kiömlik valami a járműben.

Alfa Romeo Club találkozón veszünk részt Rádpusztán

Hétvégén ismét egy Alfa Club találkozón várunk titeket.

A programmal, és a részletekkel kapcsolatosan tájékozódni az alábbi linken tudtok:

https://fb.me/e/2WRYOps7x

A rendezvényen termékeink széles skáláját szeretnénk nektek bemutatni, készülünk:

 • Selenia kenőanyagokkal,
 • Petronas Durance autóápolási termékekkel,
 • Rotinger féktárcsákkal,
 • viszünk Minichamps modelleket,
 • ezen felül Alfás emblémákat, kulcstartókat, relikviákat,
 • készülünk utastér szőnyegekkel, és csomagtértálcákkal,
 • Alfissimo darabokkal - régi és frissen megjelent számokkal egyaránt, valamint az Alfa Romeo története könyvvel,
 • Kroon-Oil klasszikus kenőanyag család darabjaival, és szerviztermékekkel.

Készülünk még egy meglepetéssel, ugyanis ezen a hétvégén az általunk forgalmazott termékeket kedvezményes áron tudjátok megvenni, vagy megrendelni!

Várunk titeket szeretettel!

image8

Zafira találkozón jártunk

2Az idei Zafira találkozó eredetileg június elején került volna megrendezésre, viszont a járvány, és az ehhez kapcsolódó kormányzati rendelkezések miatt sajnos halasztani kellett a programot.

Így végül július 24. szombat lett az a nap, amikor az ország minden pontjáról elindultak az Opel Zafira tulajdonosok Tápiószelére. Rendkívül jóhangulatú, családias rendezvényen vehettünk részt, közel 50 autó, és több mint 100 fő társaságában. Örömünkre szolgált, hogy megismerhettünk új embereket és alkalmunk volt találkozni a régi ismerősökkel is.

tapioszele 34A rendezvény családias jellegét erősítette, hogy bár kiállító nem volt sok, ellenben több programmal is készültek a szervezők, hogy kicsik és nagyok egyaránt jó hangulatban tölthessék el a napot.

Örülünk, hogy lehetőséget kaptunk a részvételre, ugyanis szerettük volna a Zafira tulajdonosokkal is a lehető leginkább megismertetni a széles portfóliónkat. A Kroon-Oil és Rotinger termékek eddig is ismertek voltak a köreikben, de most ezeken felül készültünk még autóápolási termékekkel, csomagtértálcákkal és gumiszőnyegekkel, amiket szintén nagy sikert arattak.

Minichamps

110140006Sokan nem gondolják (akár a modellautók kedvelői között sem), hogy a Minichamps történelem valójában mennyire régre is nyúlik vissza. Azt a vállalatot, ami a cég ősének tekinthető, már 1921-ben megalapították. Számos különböző játékot forgalmaztak az évek során, és mindössze fél évszázaddal később, a 70-es években indították el a saját versenyautóik gyártási folyamatait. Azóta a cég olyan mértékben megkerülhetetlenné vált a modellautó-forgalmazásban, hogy mi sem igazán tudunk elképzelni olyan gyűjtőt, akinek ne lenne legalább egy Minichamps modellje a polcán.

Kapcsolat

1118 Budapest, Regős u. 2.
(06 1) 309 0204

Térkép